Egyéni tanácsadás, mentorálás

Sajnos nem egy olyan hívő barátom van, aki – bár hatalmas elhívástudattal él – valójában az évek során egyetlen lépéssel sem került közelebb a küldetése megvalósításához. A hiba nem abban van, hogy túlságosan nagyszabásúak az elképzelései, hanem inkább abban, hogy fogalma sincs, mi lehet az első, második, harmadik stb. lépés, amely azokhoz elvezet.

Álmaink, jövőképünk, küldetésünk lehet nagyon nagyszabású, talán messze túlmutathat rajtunk. Sok nagy álmodó nem érhette meg álma megvalósulását, mégis tett érte, megtette az első, második, sokadik lépést, és kinevelt másokat, akik megvalósították az álmot. 

Lehet, hogy számunkra is elérhetetlennek tűnik az álmunk, de nem elérhetetlen az első lépés az oda vezető úton. Az egyéni tanácsadás során ebben adhatok segítséget.

Az alábbi 12 témakört felölelő program segít, hogy...

A program tematikája:

1. Mire dobban meg a szívem? – Az elképzelések tisztázása

2. Miért erre dobban meg a szívem? – Értékek, amelyek fontosak számomra

3. Látás (jövőkép, vízió), avagy az „Irtónagy Merész Álomcél” (IMA :))

4. Mi akadályozott a múltban? – Belső blokkok, önszabotázs

5. Mire vagyok hajlandó azért, hogy az IMA valóra váljon? – Önfegyelem, nehézségek

6. Min kell változtatom, mielőtt meg tudnám csinálni?

7. Az akcióterv megalkotása

8. Ki van velem?

9. Kik csinálták már meg előttem? (Példaképek, mentorok…)

10. Hogyan motiválhatom magam?

11. Hogy haladok?

12. Isten velem van! Meg tudom csinálni! Meg fogom csinálni!

Sajnos, ezt az egyéni tanácsadást nem fogom tudni ingyen vállalni.

…Egyrészt a találkozás számomra is időt, fáradságot és költséget jelent,…

…másrészt neked magadnak is érezned kell, hogy amit együtt csinálunk, annak tétje van.

Általában egy tanácsadó óradíja 10.000Ft körül kezdődik, és szakterülettől függően kúszik fölfelé. A vállalati szektorban működő coaching díjakat említeni sem szeretném. A tanácsadó jellegű szakmákban épp azért ilyen magasak a díjak, hogy az ügyfelek mindenképpen akarjanak eredményeket elérni.

A Misszió-Mentor azonban nem egészen így működik.

 

A program költsége: 5000Ft/találkozás
(45-60 perc) 

A teljes program ára: 55.000Ft
(12 találkozás)

 

Várj! Tudom, hogy sokak számára ez elsőre elérhetetlennek tűnik. Számomra azonban az a fontos, hogy szolgálatod megvalósuljon, ezért kidolgoztam valami igazán „Misszió-Mentoros” megoldást, hogy NEKED ez NE ENNYIBE kerüljön.

Mielőtt tehát bezárnád ezt az ablakot, hadd finomítsak ezen az ajánlaton! Ovass tovább!

Először beszéljünk arról, mit jelent SZÁMODRA az, hogy megtalálod az elhívásodat és a szolgálattal kapcsolatos álmod valóra válik? Mit jelent, ha azt mondom, hogy a kiindulási ponttól függően 1-3, éven belül egészen megváltozhat az életed, esetleg már főállású szolgálatban lehetsz, vagy láthatod missziói álmodat kibontakozni? Amit egy-egy alkalomért fizetsz, egyfajta anyagi tétje annak, hogy te is, én is mindent megtegyünk ezért a változásért.

Ha tudsz hinni abban, hogy mindez lehetséges, nem is tűnik haszonatlannak ez a kiadás. Ebben szeretnék még egy kis segítséget adni.

Az első alkalom teljes mértékben ingyenes lesz. 

Itt ráérsz eldönteni, hogy belevágsz-e. Lehetséges, hogy én magam fogom azt mondani, hogy most még ne kezdjük el a programot, ha úgy látom, hogy a mostani élethelyzetedben nem ebből profitálnál a legtöbbet.

A hatodik alkalomig korlátozott pénzvisszafizetési garanciát vállalok. 

Azaz, ha belevágtunk a programba, a hatodik alkalomig minden addigi alkalom díjának 70%-át visszakérheted, és abbahagyhatjuk a programot.

A 6. alkalommal fel fogom neked ajánlani, hogy az addig befizetett 25000Ft -ból 17500Ft-ot visszaadok, ha nem szeretnéd folytatni. 

(Természetesen a programot később is abbahagyhatod, erre az előbbi garancia már nem érvényes.)

Ha a programot folytatod a 6. alkalom után, akkor minden addigi és azután befizetett díjad 70%-át adományként a szolgálatod számára elkülönítjük. 

Kérésed szerint felhasználhatod egy alapítványon keresztül, vagy egy alapítvány létrehozásához, esetleg befizethetjük egy már működő missziói szervezet számlájára, és támogatást adhat valamilyen missziói programon való részvételben, vagy akár bepótolhat a tandíjadba, ha arra van szükség.

A teljes összeg a végén: 38500 Ftezt az összeget a szolgálatodra fordíthatod.

(Az én díjam ez esetben 16500Ft, azaz alkalmanként 1500Ft. Ha minden alkalommal autóval jövök, ez kb. fedezi a benzinköltségemet.)

Nem missziói témában is...

Ha nem missziói szolgálattal kapcsolatban szeretnél segítséget kérni, hanem egyéb üzleti, szakmai, családi, kapcsolati és célmegvalósítási kérdésben, természetesen akkor is szívesen segítek. 

Azonban az utolsó pontban tett ajánlatom a díj 70%-ának elkülönítéséről csak akkor érvényes, ha missziói célokért dolgoztunk.

Szívesen segítek egy-egy alkalom erejéig, vagy egy, a fentiekhez hasonló program keretei közt.

Ha jelentkezni szeretnél, a gombra kattintva TEDD A KOSÁRBA az ingyenes első tanácsadást, és kövesd a további útmutatást! A „vásárlás” során nem kell fizetned.

Néhány napon belül kapcsolatba fogok lépni veled, és megbeszélhetjük az első (még ingyenes) találkozásunk helyét és idejét.

KATTINTS A FENTI GOMBRA!