Elhívás - Műhely

„Válj azzá, akivé Ő megalkotott!”
2020. 03. 22. 14.00-19.00

A Misszió-Mentor azért indult, hogy megtalálhasd, és kibontakoztathasd Istentől kapott elhívásodat, vagyis azzá válj, akivé Ő megalkotott téged. 

Ha már elkezdted szolgálatodat, akár munka mellett, akár főállásban, akár valamilyen evangelizációs szolgálatban, vagy gyülekezeti munkában, ebből a blogból útmutatást, ihletet meríthetsz.

Komoly dilemmák, igaz?

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy meghívlak egy személyes találkozásra velem és olyanokkal, akik szintén az elhívásukat keresik? Közös imádságra, beszélgetésre, egymás meghallgatására, bátorítására, előadásra és műhelymunkára…

Ezt akár úgy is hívhatnánk:

Elhívás-Műhely

Természetesen csak Isten mondhatja meg, mi az elhívásod. Neked kell megértened, és elindulnod. Senkinek nem engedném meg, hogy azt mondja:

Azt kaptam az Úrtól, hogy neked Bangalore nyomornegyedeiben kell szolgálnod…”

vagy

Az Úr azt üzeni, hogy otthon kell maradnod, és sok gyereket szülnöd…”

Ennek a felelősségét nem vehetjük le a vállaidról.

Ám lehet, hogy Isten már szólt hozzád, akkor pedig egy ilyen Elhívás-műhely segíthet mindezt sokkal tisztábban látni, és inspirálhat az első lépések megtételére.

Ha úgy találod, hogy Isten még nem szólt, akkor sem lenne haszontalan egy ilyen alkalom, hiszen ebben az esetben is támogathatjuk egymást a várakozásban, felkészülésben, és a résztvevők így is tudásban és önismeretben gazdagabban távoznának.

Milyennek kellene lennie egy elhívás-műhelynek?

Nos, egy ilyen Elhívás-Műhelyre szeretnélek meghívni.

Készülök számotokra...

Üzenettel

Önismereti tesztekkel

Interaktív témákkal

kreatív feladatokkal

akik már részt vettek ilyen műhelyen:

Persze kértem és kaptam javaslatokat is, ezért...

A szünetekben üzemanyagot (kávé, tea, nasi) is biztosítunk.

Elhívás-Műhely 2.0

Helyszín: Budapest IX.ker. Angyal u. 30

Időpont: 2020. március 22. 14.00-19.00

Mennyibe kerül egy ilyen félnapos műhely?

Talán már van is róla tapasztalatod. Felső határa árban természetesen a „csillagos ég”. Azonban semmiképpen nem meglepő egy félnapos tréningért a 10,000 forintos ár.

A Misszió-Mentor azonban nem így működik!

Tőled regisztrációs hozzájárulásként csupán 3900Ft-ot kérek, (az első fecskék és a párosan regisztrálók további kedvezményt kapnak) amely tartalmazza az alkalomra elkészített nyomtatott anyagok árát és egy jelképes hozzájárulást a terem bérletéhez. Ez a regisztrációs hozzájárulás abban is segít, hogy kalkulálni tudjak a jelentkezők számával.

Elhívás műhely - regisztráció

Regisztráció, nyomtatott jegyzetek, kávé/tea, ropogtatni való, RÉSZVÉTEL AZ ELHÍVÁS-MŰHELYEN
EGY SZEMÉLY RÉSZÉRE: 3900Ft
"Első fecskéknek": 2900Ft - Március 8-ig!

Elhívás műhely - Páros regisztráció

Regisztráció, nyomtatott jegyzetek, kávé/tea, ropogtatni való, RÉSZVÉTEL AZ ELHÍVÁS-MŰHELYEN
KÉT SZEMÉLY RÉSZÉRE: 6000Ft
"Első fecskéknek": 4200Ft - Március 8-ig!

Ha kosárba raktad a regisztrációdat, át fogunk irányítani a vásárlási oldalra, ahol megadhatod az elérhetőségeidet, majd egy biztonságos fizetési oldalra, ahol lehetőséged lesz bankkártyával fizetni, vagy ha ez számodra gondot okoz, választhatod az előre utalást is. 

Az automatikus értesítésen túl további tájékoztatást is fogunk küldeni az érkezésről, a környékbeli parkolás körülményeiről, a programról, felkészülésről. Ha kérdésed van, ne habozz megkeresni a megadott elérhetőségeken!